Kantpress och Laseroperatörer sökes.

Vi söker flera maskinoperatörer till laserskärning, plasmaskärning och kantpressning.

Är du redo att ta nästa steg och ta i lite extra när det behövs? Är du en lagspelare? Då kan du ha en framtid hos oss på Oppunda Svets och Mekanik där du kommer att axla rollen som maskinoperatör.

För att lyckas i arbetet söker vi dig som har ett prestigelöst förhållningssätt samt är positiv och driven.

För att passa in hos oss krävs att du är flexibel, arbetsvillig och är beredd att vara med att utveckla våran plåtverkstad.

Vi förutsätter att du har stort sinne för ordning och reda samt ett par års dokumenterad erfarenhet av Cad, maskinerfarenhet av kantpressning och eller laserskärning.

Vi använder Solidworks samt har en ny automatisk fiberlaser från Salvagnini.
Kantpressen kommer från Baykal och har Delem styrsystem med 3D hjälpmedel.

På Oppunda Svets och Mekanik gör vi allt för att uppnå och överträffa högt uppsatta mål och lösa våra kunders utmaningar. Vår styrka är snabba leveranser och flexibilitet.

Tjänsten är varierande där tyngdpunkten ligger på plåthantering allt från beredning till skärning och kantpressning. Tjänsten kräver truckkort då det ingår mycket hantering av tungt material.

Du kommer att ingå i ett team personer som alla fokuserar på våra kärnvärderingar: Lokalt, tillgängligt, personligt bemötande samt lönsamt allt med ett brinnande intresse för kunden.

Vi vill ha din ansökan med personligt brev senast den 15 augusti till oscar.samuelsson@oppundasvets.se. som också besvarar eventuella frågor du har kring tjänsten.

Vänligen notera att vi bara har möjlighet att svara på dina frågor via e-post.

 

Urval kan komma att ske löpande.